15-tal inbraken in auto’s op Zeedijk

Bart Boterman
Op de Zeedijk in Oostende is zaterdagnacht in 15 auto’s ingebroken. In elk van de gevallen werd het raam stukgeslagen. De politie kon een verdachte oppakken. Het gaat om een man zonder geldige verblijfsdocumenten. 

De buit bedroeg telkens goederen of geld. De verdachte werd overgebracht naar het commissariaat voor verder onderzoek. Hij wordt ter beschikking gesteld van het parket. De Dienst Vreemdelingenzaken werd eveneens in kennis gesteld. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Joan Lute

    Dit is nog maar het begin en wees maar zeker dat het probleem met inbraken, winkeldiefstal en zakkenrollers in de toekomst explosief gaat toenemen. Wij zien zowat dagelijks krakers van niet Belgische oorsprong de oude gebouwen van de hogeschool binnengaan. Meerdere malen zijn wij al door gasten die zich zowel links als rechts verdeelden controlerend gepasseerd waarbij ze hoopten gemakkelijk portefeuille of gsm te kunnen stelen. Waarschuwing steek je portefeuille altijd veilig in je binnenzak jas