'Den Elvis' dingt mee naar carnavalstitel

'Den Elvis', alias Luc Noyen.
Foto Proot 'Den Elvis', alias Luc Noyen.

Luc Noyen (52), die met zijn artiestennaam Luke Evans het betere werk van Elvis Presley brengt, heeft zijn kandidatuur voor titel van prins carnaval in Oostende kracht bijgezet. 'Den Elvis' - zo luidt zijn carnavalsnaam - krijgt tijdens zijn campagne immers de steun van een hele resem andere ex-winnaars.


"Eerder had ik me al eens kandidaat gesteld in Bredene en Oostende. Maar nu wil ik echt graag winnen", lacht de levensgenieter, Luc Noyen. "Ik doe alles voor de show. Carnaval betekent voor mij 'leute' en plezier. Al 35 jaar imiteer ik Elvis. Toen ik Elvis Presley hoorde, wist ik meteen dat het mijn ding was: de stem, de muziek, de show. Het is fantastisch. Ik bezit ook vijf mooie Elvis-kostuums."

Verkiezingsbal

Wil 'Den Elvis' prins carnaval winnen, dan moet hij voorbij de tweede kandidaat: Geoffrey 'Jeftje' Vandenberghe van de Orde van de Charlestons.


De Orde van de Kloeffe organiseert op zaterdag 18 februari het grote verkiezingsbal in de Wellingtonrenbaan. Onder meer Sven Ornelis komt die avond plaatjes draaien. (TVA)