Oorlogsveteraan Jos Clijmans uit Herenthout had een nauwe band met burgemeester Dorien Cuylaerts uit Rijkevorsel.
Volledig scherm
Oorlogsveteraan Jos Clijmans uit Herenthout had een nauwe band met burgemeester Dorien Cuylaerts uit Rijkevorsel. © RV

Oorlogsveteraan en ereburger Jos Clijmans (100) overleden: “Jos, heel het dorp is fier op wat je voor ons én ons land hebt gedaan”

Herenthout/Rijkevorsel/Gierle/Beerse/Oud-TurnhoutOorlogsveteraan en ereburger Jos Clijmans (100) uit Herenthout is overleden. In april vorig jaar werd de eeuweling nog – coronaproof – gevierd en een groot feest zou volgen wanneer het weer allemaal kon. Burgemeester Dorien Cuylaerts (N-VA) van Rijkevorsel heeft gouden herinneringen aan de man. 

 1. Tieltse horeca reageert met gemengde gevoelens op heropening terrassen: “Een ding staat vast. De mensen zullen op 8 mei veel te vertellen hebben”
  PREMIUM
  Tielt

  Tieltse horeca reageert met gemengde gevoelens op heropening terrassen: “Een ding staat vast. De mensen zullen op 8 mei veel te vertellen hebben”

  We kunnen - op voorwaarde dat de cijfers gunstig zijn - terug een terrasje doen vanaf 8 mei, terwijl de avondklok dan normaal gezien ook op de schop gaat. Maar niemand mag binnen zitten en bovendien komen de knip en de uitgebreide terrassen normaal pas na Pinksteren terug, al is een vervroeging niet uitgesloten. We polsten bij vijf horeca-uitbaters en kregen evenveel verschillende meningen.
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den