Zet 2019 sportief in met winterwandeling

Illustratiebeeld.
RV Illustratiebeeld.

Op zondag 6 januari kan je gaan ‘winterwandelen’ in Sint-Jozef-Olen. Je vertrekt om 14 uur in stijl in de tuin van het sociaal huis (Lichtaartseweg 9). Via de Leemanslaan, met zijn statige herenhuizen, duik je even de natuur in om dan terug in de Olense Cité te belanden. Een van de blikvangers van deze wandeling is zeker het kunstproject Glamuur, de artistieke beschildering van een deel van de gekende grijze ‘stichel’ van Umicore. En bij een wandeling door St.-Jozef-Olen mag uiteraard het prachtig natuurreservaat het Olens Broek niet ontbreken. De afstand van de wandeling bedraagt 8,2 km. Deelnemen kost 2 euro, voor kinderen tot 12 jaar is het gratis. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Deze wandeling is er eentje uit de reeks van de elf winterwandelingen van Kempens Karakter. Kijk op www.kempenskarakter.be voor het volledige programma. Neem je deel aan minstens vijf wandelingen, dan maak je bovendien kans op één van de twaalf manden boordevol streekproducten. De stempelkaart is verkrijgbaar bij de start van deze wandeling.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.