Exclusief voor abonnees

Stierven broers in Firenze aan overdosis medicijnen? “Jongeren gebruiken pijnstiller als surrogaat voor heroïne”

Dries (27) en Robbe (19) De Ceuster werden zondag dood teruggevonden op hun hotelkamer.
RV Dries (27) en Robbe (19) De Ceuster werden zondag dood teruggevonden op hun hotelkamer.
Een overdosis zware pijnstillers. Dat is wellicht wat de Kempense broers Dries (27) en Robbe De Ceuster (19) fataal is geworden. Hun vader vond hen tijdens een citytrip in Firenze dood in hun hotelkamer, met naast hen een medicijnverpakking waaruit 42 pillen ontbraken. "Opioïden worden in de VS al langer gebruikt als surrogaat voor heroïne. We vrezen dat die rage nu ook overwaait naar Europa."

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • karl van dyck

    Dan staan we er goed op. Heb zelf een zoon van 22 jaar en studeert nog en heb hem verteld dat hij dat op zijn eigen tempo moet doen,wat is een jaar of twee langer studeren als je later iets kan doen wat je graag doet. En dat je niet de MEUTTE moet volgen waar de overheid ons induwt tegen een snelheid van 200 km/ uur. Jongeren kunnen niet meer mee en zoeken allerlei roesmiddelen om te ontsnappen aan de waanzin waar de wereld momenteel inzit.

  • Johan Vervaeck

    Heel erg als je niet meer weet waarmee je nog gelukkig kan zijn.

  • Emmanuelle De Cordier

    Hoe erg is dit niet voor die vader om zijn 2 zonen zo aan te treffen. Ze kregen dan niet 1 maar meteen 2 dozen mee van de apotheker. Het ergste nog is dat Ramadol = drugs, en veel varianten vrij online te bestellen zijn zonder recept. Schandalig.