Spiegeltent strijkt weer neer op dorpsplein voor Olen Wintert

Ook een seniorennamiddag staat op het programma.
RV Ook een seniorennamiddag staat op het programma.
In de aanloop naar Olen-Jaarmarkt staat er op het dorpsplein van Olen-centrum van 9 tot en met 17 november een gloednieuwe spiegeltent. De vzw Keizer Karel Olen biedt er een gevarieerd programma aan, met onder meer optredens en voorstellingen.

De Comedy Night, met onder meer Thomas Smith en Jens Dendoncker, op 13 november is al uitverkocht, maar er zijn nog wel tickets beschikbaar voor muziekoptredens van Radio Russia en D-Base. Op zaterdagavond 9 november brengt Radio Russia allerlei rocksongs met een Russisch tintje.

Zondagavond 10 november slaan vzw Keizer Karel Olen en a capella groep D-Base de handen in elkaar en steunen ze Ispahan vzw met een benefietconcert. “De zeskoppige groep D-Base gaat tot het muzikale uiterste om haar publiek te behagen. Eens op het podium laten deze mannen hun Kempense bescheidenheid vallen en brengen ze een geweldige show vol hemelse slows en verduiveld pittige rock. D-base brengt de perfecte mix tussen licht gevleugelde melodieën en verrassende meezingers”, klinkt het bij de organisatie.

Tickets voor betalende activiteiten kan je online bestellen via www.keizerkarelolen.be, aan het onthaal van het gemeentehuis, Vrije Tijd en bij de bibliotheek. Het volledige programma van de activiteiten in de spiegeltent vind je ook op www.keizerkarelolen.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.