Schepen steekt handen uit de mouwen bij dienstencentrum Komie Geire

Schepen van Onderwijs en Kinderopvang Kris Gebruers tijdens de Speelbabbels in dienstencentrum Komie Geire.
Gemeente Olen Schepen van Onderwijs en Kinderopvang Kris Gebruers tijdens de Speelbabbels in dienstencentrum Komie Geire.
De Olense schepenen staken ter gelegenheid van ‘Expeditie Zorg’ de handen uit de mouwen bij dienstencentrum Komie Geire.

Met Expeditie Zorg wil de Vereniging voor Vlaamse Steden en Gemeenten de nieuwe besturen warm maken om te blijven investeren in een kwalitatief zorgaanbod.

Kris Gebruers (DC&V), schepen van Onderwijs en Kinderopvang, beet de spits af en stond mee in voor de begeleiding van de peuters tijdens de Speelbabbels. Dit is een ontmoetingsmoment voor baby’s, peuters en hun begeleiders.

“Ik vind het een mooi initiatief en een prachtige gelegenheid om het lokaal dienstencentrum beter te leren kennen”, zegt Gebruers. Tijdens het schepencollege zien we vaak cijfers en verslagen maar nu sta ik echt tussen de bezoekers en medewerkers. Je mag hier gewoon binnenstappen en spontaan vragen stekken aan de opvoedingsdeskundige, het is mooi om te zien dat de drempel voor hulpverlening zo laag is.”

De expeditie gaat nog door tot 15 maart, in die periode komen alle schepenen en de burgemeester een halve dag meedraaien in het lokaal dienstencentrum.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.