Olen trapt toeristisch seizoen op gang

Illustratiebeeld.
RV Illustratiebeeld.
Op zondag 5 mei, van 14 tot 18 uur, wordt voor de tiende keer op rij het toeristisch seizoen geopend met een streekmarkt, tal van activiteiten voor kinderen en creatievelingen en optredens van lokale amateurkunstenaars en muzikanten. Dit jaar worden de tenten opgeslagen in de omgeving van de pastorie en de kerk van Sint-Jozef-Olen.

Je kan tijdens de opening de kerk bezoeken onder begeleiding van een gids. Voor de exacte uren van de rondleidingen kan je terecht bij de infostand van Vrije Tijd. Voor kinderen vanaf zes jaar is er een Suske en Wiske-zoektocht in de buurt van de pastorie en de kerk. Kinderen die deelnemen ontvangen een leuke attentie.

Bij de infostand van Vrije Tijd ontdek je de nieuwste toeristische brochures, waaronder de vakantiegids Kempen 2019. Wie graag fietst en houdt van puzzelen moet aan de infostand zijn voor de nieuwe editie van de fietszoektocht van de Olense Kartoenale.

Op zondag 5 mei is er ook de Olense Kunstendag, met een expo van de lokale beeldende kunstenaars en fotografen en optredens van onder andere Annelies & Randi, fanfare De Vrede, pop- en gospelkoor Amuzing en Fik & Friends. In de veranda van de pastorie brengen theatergroep Het Vierde Oor en Tejaterbende Oeps! daarnaast theater van de bovenste plank.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.