Koersen ten voordele van Britse renner Vaughan

Deelnemers strijden op de rollen
Vanderveken Deelnemers strijden op de rollen

Koers op rollen is een initiatief van de Olense koersvrienden. In die wedstrijd namen verschillende teams het tegen elkaar op. Alle 13 deelnemende ploegen konden rekenen op een leuke prijs.

De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar Jacob Vaughan, een jonge Britse renner van het team Lotto-Soudal. De renner verblijft momenteel in Olen, de opbrengst zal gebruikt worden om zijn tijd in België en een bezoek aan zijn familie te financieren. “Met zijn sport kan Jacob nog niet voldoende verdienen om alles te kunnen betalen, daarom willen we hem graag een beetje helpen”, zegt mede-organisator Hugo Janssens. De winnende ploeg van koers op rollen was L.A.S.BE. De eerste drie ploegen wonnen een geldprijs, elke deelnemer kreeg een zak gevuld met lekkers van Mondelez.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.