Hardrijders in Bulestraat worden gestraft met rood licht: werken starten woensdag

Illustratiebeeld.
RV Illustratiebeeld.
De verkeerslichten in de Bulestraat ter hoogte van ‘het Schoolpaddeke’ worden over enkele maanden vernieuwd. Het kruispunt wordt onder meer uitgerust met een strafroodsysteem, wat betekent dat je rood licht krijgt als je te snel rijdt. Ter voorbereiding moet er een wachtbuis gestoken worden onder de rijweg. Om deze voorbereidende werken te kunnen uitvoeren, wordt het kruispunt Bulestraat-Het Bremmeken op woensdag 24 en donderdag 25 april afgesloten.

Woon je in de Bulestraat tussen de verkeerslichten aan het Schoolpaddeke en de gewestweg N152, dan kan je gedurende twee dagen je woning met de wagen enkel bereiken via de N152. Hetzelfde geldt voor wanneer je een handelaar in deze kleine zone wil bereiken.

Woon je in Het Bremmeken,  dan kan je de straat gedurende twee dagen niet inrijden via Bulestraat. Wie de Bulestraat gebruikt om door het centrum te rijden, rijdt best om via Industrielaan naar Hezewijk.

Te voet en met de fiets kan je de werken wel passeren.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.