Gladiolen zoekt extra verenigingen

Gladiolen zoekt extra vrijwilligers.
RV Gladiolen zoekt extra vrijwilligers.
De organisatie van muziekfestival Gladiolen is voor de editie van 2020 op zoek naar extra verenigingen die een handje willen toesteken. Het festival wordt al 20 jaar lang mogelijk gemaakt door de inzet van tientallen verenigingen.

Vooral tijdens de opbouw (van 23 tot 28 mei) en afbraak (op 31 mei en 1 juni) komt de organisatie nog handen tekort. “We zijn op zoek naar verenigingen die tussen de 5 en 25 mensen kunnen verzamelen om de handen uit de mouwen te steken”, klinkt het.

Dankfeest

“Begin maart komen we een eerste keer samen met de vertegenwoordigers van alle helpende verenigingen. Daar worden de taken verdeeld. Elke groep die komt helpen, geniet van de winstdeelname van Gladiolen 2020.” Bovendien krijgt elke helper een gratis T-shirt en een uitnodiging voor het dankfeest.

Wie interesse heeft, kan een mailtje sturen naar jo@gladiolen.be. De organisatoren zijn niet op zoek naar individuele sollicitaties, enkel naar verenigingen die meerdere medewerkers kunnen inschakelen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.