Gladiolen en jeugdhuis Kapao slaan handen weer in elkaar voor rock-avond Kapriolen

De affiche van Kapriolen.
RV De affiche van Kapriolen.
Komende zaterdag organiseren het Olense jeugdhuis Kapao en het muziekfestival Gladiolen samen de tweede editie van Kapriolen, een avond voor liefhebbers van rockmuziek.

Met Humo’s Rock Rally-finalisten dirk., de Kempense garage-rock van Double Veterans, een exclusieve try-out van de Limburgse energiebom The Guru Guru en de jonge Gentse tuxedo-rock van Hyper! staan er vier groepen met een ijzersterke live-reputatie op het podium. Na de optredens zullen de dj’s s van Zero Divided nog zorgen voor een afterparty.

“The Guru Guru, dirk. en Hyper! brengen binnenkort nieuwe albums uit. Zij zullen in première hieruit al enkele bommetjes afvuren”, klinkt het bij de organisatie. “Double Veterans kondigde zonet dan weer onverwacht ander nieuws aan. Na hun show op Kapriolen stoppen zij voor onbepaalde tijd met optreden.”

De optredens vinden plaats in de Brouwershal van de Olense Drankcentrale, aan Stationsstraat 30. Een ticket in voorverkoop kost 10 euro, aan de kassa betaal je 15 euro. Alle informatie en tickets vind je op www.kapriolen.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.