Zes bestuurders onder invloed na alcoholcontrole op grondgebied Ninove

photo_news
De politie van Ninove heeft afgelopen weekend een controle gehouden op alcohol en drugs in het verkeer. Ze deden dit in enkele deelgemeenten van de stad. In totaal werden 93 voertuigen gecontroleerd en konden 17 overtredingen vastgesteld worden. 

Drie bestuurders waren onder invloed van alcohol. Een chauffeur kreeg een rijverbod van drie uur, de andere twee bestuurders mochten hun rijbewijs meteen inleveren voor vijftien dagen. Daarnaast werden ook nog drie bestuurders betrapt onder invloed van drugs. Ook zij kregen meteen vijftien dagen rijverbod. 

De politie kon ook nog twee personen betrappen in het bezit van verdovende middelen, deze werden in beslag genomen. Twee voertuigen werden geverbaliseerd door een keuring die al enkele maanden verlopen was. 

Verder werden ook drie bestuurders betrapt zonder het dragen van de veiligheidsgordel. Een persoon was aan het gsm’en achter het stuur. Tot slot werden er ook nog enkele processen-verbaal met waarschuwingen uitgeschreven voor defecte lichten. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.