Winkeldief met buit van 1.200 euro op heterdaad betrapt en aangehouden

Claudia Van den Houte
Een politiepatrouille heeft dinsdagmiddag een winkeldief op heterdaad betrapt en aangehouden in het Ninia Shopping Center in Ninove. De man gedroeg zich erg verdacht en werd buiten opgewacht door de politie. 

De agenten merkten op dat de man zich erg verdacht gedroeg. Toen hij buiten stond met zijn boodschappentrolley werd hij aangesproken door de politie. In de trolley bleek een zak met talrijke kledingstukken te zitten waar het prijskaartje nog aan hing. De kleren waren afkomstig van C&A. 

In zijn trolley zaten tevens ook gestolen goederen van Kruidvat. De buit zou al snel 1.200 euro voor de dief hebben opgebracht. Het gaat om een 39-jarige Macedoniër zonder bekende woonplaats in België. De man ging onmiddellijk over tot bekentenissen. De dertiger werd woensdag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde, die besliste om de man aan te houden. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.