Wegdek Aalstersesteenweg komt omhoog door hitte

Het wegdek van de Aalstersesteenweg in Ninove kwam omhoog door de hitte.
Claudia Van den Houte Het wegdek van de Aalstersesteenweg in Ninove kwam omhoog door de hitte.
Op de Aalstersesteenweg is het wegdek dinsdagnamiddag ter hoogte van restaurant Hof ter Eycken naar omhoog gekomen door de hitte.

In de rijrichting Denderleeuw moeten de wagens dus tijdelijk over de rijstrook richting Ninove. Een politiecombi had zich aan het gebarsten wegdek opgesteld tot de technische dienst van de stad Ninove signalisatie kon plaatsen. “De dienst mobiliteit heeft ook de wegbeheerder AWV (Agentschap Wegen en Verkeer) al ingelicht zodat die de schade kan opmeten en hopelijk zo snel mogelijk herstellen”, zegt burgemeester Tania De Jonge (Open Vld). 

Vooraleer de politie ter plaatse was, waren er wel al wagens over het naar omhoog gekomen wegdek gereden, met schade tot gevolg. “We adviseren mensen die schade mochten hebben geleden om contact op te nemen met AWV”, zegt De Jonge.

Het wegdek van de Aalstersesteenweg in Ninove kwam omhoog door de hitte.
Claudia Van den Houte Het wegdek van de Aalstersesteenweg in Ninove kwam omhoog door de hitte.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Bob(Robert) Bruyland

    Was daar vroeger geen put, veel verschil zal er niet zijn.50% van onze wegen zijn putten en bulten