Wandelzoektocht gaat op zoek naar Ninoofse helden om een lach te toveren op gezicht van ziek kind

De opbrengst van de actie gaat naar de Foundation Jana De Koker. De ouders Stijn De Koker en Cindy De Nul met hun zoontje Liam De Koker dat aan dezelfde zeldzame bloed- en beenmergziekte lijdt als zijn hieraan overleden zusje Jana. In hun handen de urne met een deel van de asse van Jana.
Photo News De opbrengst van de actie gaat naar de Foundation Jana De Koker. De ouders Stijn De Koker en Cindy De Nul met hun zoontje Liam De Koker dat aan dezelfde zeldzame bloed- en beenmergziekte lijdt als zijn hieraan overleden zusje Jana. In hun handen de urne met een deel van de asse van Jana.
Rotaryclub Herne-Markvallei organiseert de actie ‘Tover een lach op het gezicht van een ziek kind’ ten voordele van de Foundation Jana De Koker, die zich inzet voor kinderen in ziekenhuizen. 

Er is een familiale wandelzoektocht en fotozoektocht met 24 vragen of 24 te zoeken foto’s in het centrum van Ninove. De tochten vertrekken aan hotel-restaurant De Croone. Van daar wordt er op zoek gegaan naar de helden van Ninove. Alle deelnemers krijgen een prijs. De winnaars winnen een ballonvaart voor twee personen. Er is ook een tombola met als hoofdprijs een mountainbike. Je kan de zoektocht doen van 29 juni tot 26 november. De deelnameprijs bedraagt 10 euro per zoektocht. Verkooppunten zijn er in De Croone, de dienst Toerisme van Ninove en Opwijk, de Zoete Inval in Herfelingen en bij Foundation Jana De Koker in Aalst. De prijsuitreiking is op 14 december in De Croone.

Daarnaast is er een wijn- en champagneverkoop met 21 Franse wijnen en drie verschillende soorten bubbels naar ieders budget met de mogelijkheid tot degustatie op 18 oktober bij Châteaux Vini in Groot-Bijgaarden (vooraf inschrijven). Aan de wijnverkoop is ook een tombola verbonden, met een ballonvaart voor twee personen. Meer info via foundationjanadekoker@hotmail.com of mike.dhaeseleer@skynet.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.