Wagen neemt vier plaatsen voor mindervaliden in op parking Carrefour

Deze wagen nam maandagavond vier plaatsen voor mindervaliden in op de parking van Carrefour in Ninove.
Facebook / Sara Van den Eynde Deze wagen nam maandagavond vier plaatsen voor mindervaliden in op de parking van Carrefour in Ninove.
Er bestaan automobilisten die er niet mee inzitten om hun wagen te parkeren op een parkeerplaats voor mindervaliden zonder zelf een handicap te hebben, maar de eigenaar van een zwarte Dodge Ram spant toch de kroon. 

De wagen nam liefst vier parkeerplaatsen in die bedoeld zijn voor mindervaliden toen hij maandagavond rond 18 uur op de parking van de Carrefour-hypermarkt in Ninove stond geparkeerd. Zónder gehandicaptenkaart. Er waren op dat moment nochtans genoeg andere parkeerplaatsen vrij.

Een passant nam er een foto van en zette die op Facebook. De foto werd intussen al veel gedeeld en lokte heel wat reacties uit. Van ‘schandalig’ over ‘egoïst’ tot ‘zijn handicap is blind zijn en zo kan hij niet zien waar hij parkeert hé’.

Facebook / Sara Van den Eynde97 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jean Caufrier

  Er zijn mensen met een invaliden kaart die goed te been zijn. en er zijn mensen die niet goed te been zijn, die de kaart niet hebben. ik vind dat daar een onderscheid moet komen op de kaart zelf..

 • Dylan Bogaert

  Even de juiste voorgeschiedenis geven hier, parking was ondergesneeuwd, lijnen waren niet zichtbaar persoon in kwestie dacht dat het gewone plaatsen waren aangezien er geen borden staan van invalide plaatsen. De reden waarom de ram zo veel vooruit staat is omdat de wagen te lang is voor 1 enkele plaats en wou dus niet met zen kont uitsteken dus rijd die iets wat vooruit, sneeuw is weg en ieder denkt weer dat het een aso is...

 • Bob(Robert) Bruyland

  Is geen probleem van goeie manieren maar onmogelijk om hier voor nog een parking te vinden,de wetgeving zegd ook dat je zo moet parkeren dat iedereen rond jouw op een normale wijze in zijn auto moet geraken.

 • Mario Bocque

  Rydams Eengelbert, als iedereen 4 plaatsen inneemt zal er voor de niet-validen ook rap plaats tekort zijn. Goede manieren en respect voor de medemens is van alle tijden.

 • Benny Valoonie

  Hoeveel dikker grote bakken.... parkeren niet zoals het hoort???, misschien taxs op cilinderinhoud geven,