Vrouw met twee kinderen botst tegen verlichtingspaal en raakt gevel van woning

.
Koen Baten .
Op de Geraardsbergesteenweg in Nederhasselt bij Ninove zijn zondagochtend een vrouw en haar twee kinderen gewond geraakt bij een verkeersongeval. De vrouw was in de richting van Geraardsbergen aan het rijden, toen ze plots afweek van de baan en tegen een verlichtingspaal botste. Hierbij raakte ze ook de gevel van een woning.

Het ongeval gebeurde zondagochtend omstreeks 5 uur. De vrouw reed met haar twee kinderen op de Geraardsbergsesteenweg in Nederhasselt toen het plots misliep. De bestuurster week van haar baan af en knalde tegen een verlichtingspaal en de gevel van een woning. De omstandigheden van de crash zijn op dit moment nog niet duidelijk. De gevel van de woning raakte gedeeltelijk beschadigd, maar de brandweer hoefde die niet te stutten. Het voertuig liep aanzienlijke schade op en is rijp voor de schroothoop. 

Fluvius kwam ter plaatse om het probleem met de verlichtingspaal te verhelpen. Een rijstrook was een tijdlang afgesloten voor het verkeer richting Geraardsbergen. 

De schade aan de gevel bleef gelukkig beperkt.
Koen Baten De schade aan de gevel bleef gelukkig beperkt.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.