Voorstelling van boek over dementie met persoonlijke verhalen

De geknoopte zakdoeken die de stad uitdeelde op de jaarmarkt als symbool voor dementie.
Claudia Van den Houte De geknoopte zakdoeken die de stad uitdeelde op de jaarmarkt als symbool voor dementie.
De familiegroep dementie organiseert op donderdag 8 november de boekvoorstelling ‘Dementie: onze zorg’.

De Nederlandse Elena de Ru heeft het boek ‘Dementie: onze zorg’ samen met haar nicht Elane Lazet geschreven. Het boek vertelt het persoonlijke verhaal van de twee mantelzorgers die met een warm hart open vertellen over de onprettige én prettige ervaringen met hun geliefden die de diagnose dementie kregen. Het toont aan dat dementie het leven niet zomaar afsnijdt maar dat er nog een hele tijd vele mogelijkheden zijn. De auteurs willen met hun verhaal mantelzorgers een hart onder de riem steken en professionele zorgverleners een inzicht bieden in de wereld waarin mensen met dementie en hun mantelzorgers vertoeven.

De voorstelling vindt plaats op donderdag 8 november van 14 uur tot 16 uur in de vergaderzaal van het oud stadhuis, Oudstrijdersplein 8 in Ninove. De toegang is gratis. Schrijf vooraf in via ninove@alzheimerliga.be of 054/33.07.99.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.