Volwassenenonderwijs gecentraliseerd in Ninove

Eerste gedeputeerde Alexander Vercamer, directeur Johan Du Bois, voorzitter orovincieraad Greet De Troyer en gedeputeerde bevoegd voor Onderwijs Peter Hertog tijdens de plechtige opening.
RV Eerste gedeputeerde Alexander Vercamer, directeur Johan Du Bois, voorzitter orovincieraad Greet De Troyer en gedeputeerde bevoegd voor Onderwijs Peter Hertog tijdens de plechtige opening.
Het provinciaal volwassenenonderwijs is voortaan gecentraliseerd in Ninove. Het PCVO Groeipunt in de gebouwen van het PTI is officieel open.

 De centra voor volwassenenonderwijs PCVO Dender en Schelde en PCVO VIVA zijn samengesmolten tot PCVO Groeipunt, met hoofdzetel in Ninove. Het is volgens de provincie Oost-Vlaanderen de bedoeling om de regionale spreiding maximaal te behouden en het huidige aanbod verderzetten. "PCVO Groeipunt zal hierdoor een waaier van opleidingen uit 16 verschillende studiegebieden aanbieden op 14 lesplaatsen. Op die manier creëren we in de regio een sterk centrum dat levenslang en levensbreed leren garandeert”, zegt gedeputeerde Peter Hertog, bevoegd voor Onderwijs.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.