Vijfde Witkap Schlagerfestival met Christoff op nieuwe locatie in tennishal Madison

Organisator Jeroen Wiggeleer in de tennishal van Madison, de nieuwe locatie van het Witkap Schlagerfestival.
Claudia Van den Houte Organisator Jeroen Wiggeleer in de tennishal van Madison, de nieuwe locatie van het Witkap Schlagerfestival.
Het Witkap Schlagerfestival in Ninove is vrijdag aan zijn vijfde editie toe. Het festival, met Christoff als topper, vindt dit jaar op een andere locatie plaats.

De voorbije jaren organiseerde Jeroen Wiggeleer - ook wel bekend als dj Franzke - het Witkap Schlagerfestival in brouwerij Slaghmuylder zelf, maar dat was dit jaar niet mogelijk door werken die er plaatsvinden. Daarom vindt het festival vrijdag plaats in de tennishal van Madison langs de Aalstersesteenweg in Ninove.

"Het wordt een topeditie om het vijfjarige bestaan van het schlagerfestival te vieren", zegt Wiggeleer. "Christoff treedt met liveband maar liefst 75 minuten op. Hij is onze grote volkstrekker. Daarnaast staat ook Dean met liveband op het podium, Bram & Lennert, David Van Dyck, Yves Segers, Johan Veugelers en Bart. Celien Hermans babbelt de hele avond aan elkaar en zal zelf ook enkele nummers brengen. Het wordt weer een groot, sfeervol volksfeest."

De tickets gaan alvast vlot de deur uit. "De vip- en zitplaatsen zijn al uitverkocht. Er zijn wel nog staanplaatsen beschikbaar. Die kosten 15 euro in voorverkoop en zijn te verkrijgen via jeroenevents@telenet.be of 0486/996156. Aan de kassa betaal je 18 euro."

Het festival vindt op vrijdag 31 augustus plaats in tennishal Madison. De deuren openen om 17.30 uur. De optredens beginnen om 18 uur en duren tot 2.30 uur. 

Het volk had duidelijk zin in een feestje tijdens een vorige editie van het Witkap Schlagerfestival.
Claudia Van den Houte Het volk had duidelijk zin in een feestje tijdens een vorige editie van het Witkap Schlagerfestival.
Het vijfde Witkap Schlagerfestival vindt voor het eerst plaats in de tennishal van Madison.
Claudia Van den Houte Het vijfde Witkap Schlagerfestival vindt voor het eerst plaats in de tennishal van Madison.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.