Verstojjet houdt ‘Bal Marginal: Oilsjt stinkt, Ninof blinkt, verstojjet?’

Illustratiebeeld kamping kitsch club in Kortrijk
Henk Deleu Illustratiebeeld kamping kitsch club in Kortrijk
De Ninoofse carnavalsgroep ‘Verstojjet’ organiseert zaterdag een ‘Bal Marginal’ onder de noemer Oilsjt stinkt, Ninof blinkt, verstojjet.’

“Hoewel we sympathie hebben voor het carnaval van onze buren, zijn we ervan overtuigd dat de Ninovieter nog altijd hardere en betere feestjes kan bouwen”, klinkt het bij de leden van NKV Verstojjet. Op 16 februari organiseren we daarom al een generale repetitie voor carnaval en vragen we iedereen om zich ‘Kamping Kitchgewijs’ te verkleden voor ons Bal Marginal.”

De best verklede persoon ontvangt rond middernacht een beloning en de eerste dertig bezoekers krijgen geheel in het thema een gratis traktatie in de vorm van Cara pils.

Dj’s Toni Simoni, Don Gamin feat. Jean Valjean, Hardcore Wardjes, Koeni feat. Dest Modest en Selle Fatale zorgen voor aangepaste muziek de hele avond lang. Het ‘Bal Marginal’ vindt zaterdag 16 februari vanaf 20 uur plaats in jeugdhuis Het Uur langs de Halsesteenweg in Meerbeke. Het jeugdhuis wordt volledig in het thema aangekleed.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.