Exclusief voor abonnees

Tweeling die alles samendoet blikt terug op dubbel huwelijk: “In het stadhuis waren ze een beetje verward”

Tweelingbroers Sébastien en Laurent Neufkens met hun echtgenotes Tanja en Deborah.
Claudia Van den Houte Tweelingbroers Sébastien en Laurent Neufkens met hun echtgenotes Tanja en Deborah.
Tweelingbroers Sébastien en Laurent Neufkens (33) doen alles samen. Op 5 oktober traden ze dan ook samen met hun verloofden Tanja en Deborah in het huwelijksbootje tijdens een dubbel huwelijk. Vandaag genieten ze nog steeds na van hun bijzondere dag, die bij hen extra speciaal was. Ook oudejaar vieren ze straks, uiteraard, samen.

Sébastien en Laurent doen, als identieke tweeling, al van kleins af aan alles samen: school lopen in dezelfde klas, voetballen, zwemmen... ook nu nog is hun band enorm hecht. Zo werken ze beiden bij hetzelfde bedrijf en zijn ze allebei jeugdtrainer bij de U7 bij voetbalclub Olsa Brakel, de club waar hun zoontjes voetballen. Een dubbel huwelijk leek voor hen dan ook een logische stap, zeker omdat hun partners Tanja en Deborah ook goed overeenkomen met elkaar en elkaar zelfs als zussen beschouwen. Ze kijken tevreden terug op hun huwelijksdag.

Is alles verlopen zoals verwacht?

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.