Rotary houdt tentoonstelling ‘Het zit in ons hoofd’ voor Rode Neuzen Dag

Rode Neuzen Dag logo
RV Rode Neuzen Dag logo
Rotary Ninove-Dendervallei organiseert een tentoonstelling met als thema ‘Het zit in ons hoofd’ voor Rode Neuzen Dag.

De serviceclub toont dit weekend in het oud-stadhuis van Ninove een twintigtal bewerkte hoofden uit verschillende materialen, die afgewerkt zijn met een dun laagje brons. De hoofden worden op het einde van de tentoonstelling geveild. De opbrengst gaat integraal naar Rode Neuzen 2019. Rotary Ninove-Dendervallei wil op die manier haar steentje bijdragen om ook de kwetsbare jongeren in onze maatschappij te steunen.

Het Rode Neuzen Fonds wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting (KBS), een onafhankelijke instelling van openbaar nut. Zij zorgen ervoor dat het geld opnieuw terechtkomt bij scholen en organisaties, die het zullen investeren in mentaal welzijn van jongeren.

De tentoonstelling vindt op zaterdag 9 en zondag 10 november, telkens van 14 uur tot 18 uur, plaats in het oud-stadhuis op het Oudstrijdersplein in Ninove. Op zondag worden alle hoofden verkocht op de veiling vanaf 16 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.