Politie krijgt melding voor grote vechtpartij aan station: bij aankomst slechts twee personen op de vuist

Geert De Rycke
De politie van Ninove werd maandagavond rond 20 uur opgeroepen voor een grote vechtpartij met vijftien personen aan het station in Ninove. Uiteindelijk bleek het maar om twee personen te gaan die effectief aan het vechten waren. “Een van de vechtersbazen was onder invloed van alcohol”, zegt korpschef Philippe De Cock.

Verschillende combi’s waren maandag naar het station gereden na een melding van een grote vechtpartij met vijftien personen. Uiteindelijk bleek het maar om twee heethoofden te gaan. Bij het incident kreeg een van de twee personen ook een steen tegen het hoofd. Beide personen raakten gewond en werden met de ambulance naar het ziekenhuis gevoerd voor een verdere controle. “Het was geen zware vechtpartij zoals de eerste berichten deden vermoeden. Waarom beide mannen elkaar aanvielen is nog niet bekend en wordt verder onderzocht", aldus De Cock. De twee mannen werden meegenomen voor verhoor, maar zijn niet gearresteerd. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.