Optreden van populaire Ketnet-hit LikeMe tijdens opgefriste Witte Donderdag-festiviteiten

Enkele handelaars aan het oud stadhuis op het Oudstrijdersplein in Ninove.
repro CVHN Enkele handelaars aan het oud stadhuis op het Oudstrijdersplein in Ninove.
De handelaars in Ninove organiseren donderdag tal van festiviteiten naar aanleiding van Witte Donderdag. 

Op Witte Donderdag zijn er jaarlijks verschillende activiteiten in het Ninoofse stadscentrum. Dit jaar zorgden de handelaars voor een opfrissing van het evenement. Zo konden ze cast van de populaire Ketnet-reeks LikeMe strikken voor een optreden. Dat zal rond 19 uur plaatsvinden op de Graanmarkt. “Tussen 17 uur en 20 uur maken twee Disneyfiguren - Elsa en Peter Pan - hun opwachting in de Lavendelstraat en de Geraardsbergsestraat”, vertelt Pascal Carael, één van de organiserende handelaars. “Nieuw is ook de rommelmarkt in de Geraardsbergsestraat en de danshappening aan de toekomstige doorsteek in de Beverstraat, waar vroeger Watté was. Daar zal ook een suikerworp zijn met suikerwafels.”

In de Lavendelstraat zal een dj de straat opfleuren met een leuk melodietje, op de Centrumlaan zal een stormbaan van 17 meter staan en er zijn verschillende springkastelen in de winkelstraten. De traditionele autoshow zal niet plaatsvinden op het Niniaplein, maar wel verspreid over een deel van de Centrumlaan. De winkels in het stadscentrum zijn vanaf 16 uur tot minstens 20 uur open. “Het is een volledig nieuw concept omdat het evenement de laatste jaren achteruit ging”, aldus Carael.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.