Ninoofse fotografe stelt tentoon in Senaat

Het campagnebeeld van de fototentoonstelling Smell the Roses van Line Timmermans.
rv Het campagnebeeld van de fototentoonstelling Smell the Roses van Line Timmermans.
Een fotoreeks van de Ninoofse fotografe Line Timmermans is momenteel te bewonderen in de Senaat.

De Senaat steunt naar traditie jonge (amateur)kunstenaars die een band hebben met de Senaat. Line Timmermans maakte vorig jaar, in het kader van haar eindwerk fotografie, een reeks foto’s in de Senaat vanuit een bijzondere invalshoek. Tot 14 februari worden deze foto’s tentoongesteld in de oude wachtkamer en de gangen naast het halfrond van de Senaat. “31 foto’s zijn te bewonderen op een bijzondere locatie, in een prachtig decor. Een uitgelezen kans ook om de Senaat te bezoeken”, zegt Line Timmersman.

De tentoonstelling is elke werkdag tussen 9 en 17 uur te bezoeken (uitgezonderd kerstvakantie) op vertoon van je identiteitskaart. De toegang is gratis. Fotografe Line Timmermans zal op bepaalde dagen aanwezig zijn en geeft graag een woordje uitleg over haar werk. Op zaterdag 25 januari en zaterdag 8 februari kan de expo ook bezocht worden mits inschrijving vooraf. Meer info via line@linetimmermans.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.