N-VA Ninove: “Beslissing Joost Arents niet gedragen door partijbestuur”

Gemeenteraadslid Joost Arents (N-VA).
Foto's Claudia Van den Houte Gemeenteraadslid Joost Arents (N-VA).
N-VA Ninove laat verstaan niet akkoord te zijn met de beslissing van haar verkozene Joost Arents om een coalitie te vormen met Open Vld en Samen. 

“Onze lijsttrekker Joost Arents heeft volledig op eigen initiatief en zonder goedkeuring van het partijbestuur een coalitie getekend met Open Vld en Samen”, klinkt het. “We vinden het jammer dat Joost voor deze weg heeft gekozen en daarmee ingaat tegen het partijstandpunt om te kiezen voor oppositie. De komende dagen zal het partijbestuur zich beraden over deze nieuwe situatie die uiteindelijk niet gedragen wordt door N-VA Ninove. We wensen ons dan ook te verontschuldigen naar onze kiezers toe en hopen zo snel mogelijk duiding te geven.”

Protestmars

Dries Van Langenhove, de oprichter van de extreemrechtse jongerenorganisatie Schild & Vrienden, plant intussen een ‘Mars voor Ninove’ op 3 januari bij de aanstelling van de nieuwe coalitie.

Op sociale media circuleert bovendien een oproep om de nieuwjaarsreceptie van de stad Ninove op 6 januari te verstoren.  
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.