Meewerken aan kindvriendelijke stad via Lokaal Overleg Kinderopvang (LOK)

Illustratiebeeld kinderen
istock Illustratiebeeld kinderen
Wie wil meewerken aan een kind(eropvang)vriendelijke stad, kan op dinsdag 26 februari terecht op de startvergadering van het Lokaal Overleg Kinderopvang (LOK).

Met de start van een nieuwe legislatuur wordt er ook een nieuw LOK samengesteld. Het LOK geeft advies aan de stad over het beleid voor kinderopvang, waakt erover dat de doelstellingen voor kinderopvang die het stadsbestuur vooropstelt in de meerjarenplanning worden behaald, geeft advies over de behoefte aan uitbreiding van kinderopvang of het openen van een nieuwe kinderopvangvoorziening in Ninove, waakt over toegankelijke en kwaliteitsvolle kinderopvang in Ninove en geeft mee vorm aan het lokaal loket kinderopvang in Ninove.

Iedereen die gebruikmaakt van kinderopvang, kinderopvang of vakantieopvang organiseert, invulling geeft aan vrije tijd van kinderen of een organisatie vertegenwoordigt die representatief is voor gebruikers van kinderopvang kan lid worden van het LOK. Het LOK komt twee à drie keer per jaar samen, telkens op een avond.

De startvergadering vindt op dinsdag 26 februari om 19.30 uur plaats in het Huis van het Kind, Bevrijdingslaan 7 in Ninove (eerste verdieping). Meer info via 054/31.32.48 of huisvanhetkind@sociaalhuisninove.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.