Ludieke hondenkoers tijdens kermis

Ook vorig jaar was de hondenkoers een succes.
Claudia Van den Houte Ook vorig jaar was de hondenkoers een succes.
Op kermisdinsdag in Appelterre vindt de 93e editie van de ludieke hondenkoers plaats. 

De hondenkoers gebeurt op een gesloten omloop in de Wildebeekstraat in Appelterre. Ook dit jaar kunnen alle soorten honden deelnemen, van straathond tot wolfshond. De honden worden onderverdeeld in verschillende categorieën, van klein over middelgroot tot groot. De eigenaars mogen hun dier vanaf het midden van de omloop begeleiden naar de eindmeet. De finale bevat hindernissen. Er is 1.500 euro aan prijzen en premies, bekers, medailles en een reuzenrozijnenbrood te winnen met de hondenkoers. 

De hondenkoers start dinsdag 9 oktober vanaf 16.30 uur. Inschrijven kan ter plaatse. Rond 18 uur start de loopkoers voor kinderen, met aansluitend de gouden tabaksworp. De hoofdprijs van de gouden tabaksworp is een uurwerk.

Naar aanleiding van kermis Appelterre zijn er dinsdag ook optredens van Bram & Lennert, Yves Segers en Fret Tet & The Swinging Tepelboys vanaf 20 uur in zaal Jempi in de 't Angereelstraat.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.