In beeld: Ninovieters hangen witte lakens uit als steun voor hulpverleners en andere werkenden tijdens coronacrisis

De Albertlaan: Witte lakens voor de hulpverleners in de strijd tegen corona.
Claudia Van den Houte De Albertlaan: Witte lakens voor de hulpverleners in de strijd tegen corona.
De oproep om witte lakens of handdoeken uit te hangen op vrijdagmiddag om 12 uur viel ook in Ninove niet in dovemansoren.

Op heel wat plaatsen in Ninove en deelgemeenten toonden de inwoners hun steun voor de inzet van de hulpverleners in de strijd tegen corona en voor alle anderen die aan de slag blijven tijdens deze crisis. Op verschillende plaatsen, zoals onder meer op de Centrumlaan, werd er ook voor hen geapplaudisseerd. Natuurlijk werd de ‘social distancing’ hierbij gerespecteerd. Ook vanavond om 20 uur wordt er opgeroepen om te applaudisseren.

Meer beelden van Vlaanderen in coronatijden zijn hier te vinden.

De Centrumlaan: Heel wat mensen applaudisseerden vanop hun terras.
Claudia Van den Houte De Centrumlaan: Heel wat mensen applaudisseerden vanop hun terras.
De Centrumlaan: Witte lakens voor de hulpverleners in de strijd tegen corona.
Claudia Van den Houte De Centrumlaan: Witte lakens voor de hulpverleners in de strijd tegen corona.
De Centrumlaan: Witte lakens voor de hulpverleners in de strijd tegen corona.
Claudia Van den Houte De Centrumlaan: Witte lakens voor de hulpverleners in de strijd tegen corona.
De Denderhoutembaan: Witte lakens voor de hulpverleners in de strijd tegen corona en alle anderen die aan de slag blijven tijdens deze crisis.
Claudia Van den Houte De Denderhoutembaan: Witte lakens voor de hulpverleners in de strijd tegen corona en alle anderen die aan de slag blijven tijdens deze crisis.
Ninove - Centrumlaan: Witte lakens voor de hulpverleners in de strijd tegen corona en alle anderen die aan de slag blijven tijdens deze crisis.
Claudia Van den Houte Ninove - Centrumlaan: Witte lakens voor de hulpverleners in de strijd tegen corona en alle anderen die aan de slag blijven tijdens deze crisis.
De Centrumlaan: Witte lakens voor de hulpverleners in de strijd tegen corona en alle anderen die aan de slag blijven tijdens deze crisis.
Claudia Van den Houte De Centrumlaan: Witte lakens voor de hulpverleners in de strijd tegen corona en alle anderen die aan de slag blijven tijdens deze crisis.
Roslaer: Witte lakens voor de hulpverleners in de strijd tegen corona.
Claudia Van den Houte Roslaer: Witte lakens voor de hulpverleners in de strijd tegen corona.
Roslaer: Witte lakens voor de hulpverleners in de strijd tegen corona en alle anderen die aan de slag blijven tijdens deze crisis.
Claudia Van den Houte Roslaer: Witte lakens voor de hulpverleners in de strijd tegen corona en alle anderen die aan de slag blijven tijdens deze crisis.
Denderwindeke (Ninove): Witte lakens voor de hulpverleners in de strijd tegen corona en alle anderen die aan de slag blijven tijdens deze crisis.
rv Denderwindeke (Ninove): Witte lakens voor de hulpverleners in de strijd tegen corona en alle anderen die aan de slag blijven tijdens deze crisis.
Herlinckhovestraat in Outer: Af en toe hangt iemand ook een boodschap van dank op.
rv Herlinckhovestraat in Outer: Af en toe hangt iemand ook een boodschap van dank op.
Appelterre-Eichem (Ninove): Witte lakens voor de hulpverleners in de strijd tegen corona.
rv Appelterre-Eichem (Ninove): Witte lakens voor de hulpverleners in de strijd tegen corona.
Okegembaan, Ninove: Witte lakens voor de hulpverleners in de strijd tegen corona en alle anderen die aan de slag blijven tijdens deze crisis.
rv Okegembaan, Ninove: Witte lakens voor de hulpverleners in de strijd tegen corona en alle anderen die aan de slag blijven tijdens deze crisis.