Het is 'Nooit te Laat' voor Get Ready

Jimmy (tweede van rechts) speelde een thuismatch, want hij is van Erpe-Mere.
Rutger Lievens Jimmy (tweede van rechts) speelde een thuismatch, want hij is van Erpe-Mere.
'Laat, 't is nooit te laat. Oh oh oweejo!' Na meer dan twintig jaar later heeft de grootste hit van Get Ready nog niets van zijn pluimen verloren. Dat bleek op het reünieconcert van de boysband in de Plomblom in Ninove. Jimmy Samyn, zelf uit Erpe-Mere, genoot zichtbaar van zijn thuismatch.

De gillende tienerfans van 21 jaar geleden zijn intussen dertigers en hebben hun eigen kroost mee. Om erbij te zijn in Ninove hadden de meeste fans heel wat over. "Wij hebben in Aalst een hotel geboekt", vertellen Joke en Jess, die speciaal uit Antwerpen afzakten. "Indertijd had ik heel mijn slaapkamer behangen met posters van Get Ready."


Achter de schermen waren de jongens van Get Ready gezond gespannen. "De concerten die we nu nog geven, dat doen we om ons te amuseren. Het hectische leven van vroeger, dat hoeft niet meer", lacht Jimmy Samyn. "Het succes van 21 jaar geleden evenaren, hoeft echt niet. We zijn allemaal wel een paar kilootjes zwaarder, maar dat maakt niet uit. We gaan gemoedelijker om met elkaar. We wilden voor ons eerste echte reünieconcert geen megagrote zaal, het moest een familiegebeuren worden. Het is een beetje thuiskomen hier, een kwartier rijden van waar ik woon", zegt hij. (RLA)

Kristel en Ilse zijn hun boys nooit vergeten.
Rutger Lievens Kristel en Ilse zijn hun boys nooit vergeten.
De Get Ready-liefde gaat over van moeder op dochter.
Rutger Lievens De Get Ready-liefde gaat over van moeder op dochter.