Haar van Lieven Meert heeft voortaan eigen affiche

Het haar van Lieven Meert heeft voortaan een eigen affiche.
Claudia Van den Houte Het haar van Lieven Meert heeft voortaan een eigen affiche.
"Tot mijn grote verbazing ben ik de voorbije weken te weten gekomen dat er blijkbaar mensen bestaan die fan zijn van mijn haar. Daarom heeft mijn haar nu ook een eigen affiche."

Bovenstaande tekst plaatste schepen Lieven Meert, die op 14 oktober in Ninove opkomt voor 'Samen', op Facebook, begeleid door een foto van zijn nieuwe affiche. Zes jaar geleden liet hij voor de vorige verkiezingen al parodieën maken op bekende kunstwerken. Ook deze affiche is van de hand van een bevriende kunstenaar. "Ik had hem gevraagd om iets te maken voor een affiche", vertelt Meert. "Hij zei me dat ik gekend ben voor mijn haar en wou daar iets mee doen. Hij heeft mijn affiche volledig wit geverfd behalve mijn haar. Er is ook een versie in rood. Het hartje werd aangebracht om het positieve van onze campagne te benadrukken en voor de herkenbaarheid. We hebben er een foto van genomen en daarvan affiches laten drukken. Dit weekend ben ik gestart met mijn klassieke affiches te overplakken."

"Ik wist niet dat er blijkbaar mensen fan zijn van mijn haar. Recent werd ik op de kermis van Outer wel aangesproken door een oudere dame die zei dat ze mijn haar zo mooi vond en dat ik het nooit meer mocht laten knippen. Voorlopig ben ik dat niet van plan."

De nieuwe affiche van Lieven Meert is al te zien in het straatbeeld.
Claudia Van den Houte De nieuwe affiche van Lieven Meert is al te zien in het straatbeeld.
De nieuwe affiche van Lieven Meert is al te zien in het straatbeeld.
Claudia Van den Houte De nieuwe affiche van Lieven Meert is al te zien in het straatbeeld.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.