Garage totaal vernield bij brand, ook veranda en keuken lopen schade op

De garage brandde volledig uit, ook binnen in de woning was er aanzienlijke schade.
Koen Baten De garage brandde volledig uit, ook binnen in de woning was er aanzienlijke schade.
In de Outerstraat in Ninove is een garage volledig vernield door een brand. De garage stond aangebouwd aan een woning, die ook heel wat rookschade opliep. De vlammen sloegen uit de garage en zorgde voor een grote rookpluim in de straat. Wat de brand heeft veroorzaakt is nog niet duidelijk. 

Het vuur ontstond rond 16.45 uur in de garage en kon snel uitbreiden. Een Mercedes die voor de garage geparkeerd stond ging ook in vlammen op. Het vuur beperkte zich tot de garage, maar de aansluitende woning liep wel ook heel wat rookschade op. De oorzaak van de brand is nog onbekend. 

De brandweer kon erger voorkomen, maar de bewoners konden de avond niet in hun huis doorbrengen. Zij worden opgevangen door het OCMW. Normaal kunnen de bewoners dinsdag terug naar huis als de woning grondig verlucht is. Bij de brand vielen geen gewonden. 

De straat werd wel een tijdlang afgesloten voor alle verkeer, en dit bleef zo voor een lange tijd. Er moest ook een controle gebeuren op de elektriciteit. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.