Frituur Brooklyn levert frietjes aan huis met elektrische fiets

De uitbaters van frituur Brooklyn in de Weggevoerdenstraat in Ninove bij de elektrische fiets waarmee ze frietjes aan huis leveren.
Claudia Van den Houte De uitbaters van frituur Brooklyn in de Weggevoerdenstraat in Ninove bij de elektrische fiets waarmee ze frietjes aan huis leveren.
De Ninovieters hoeven voortaan niet meer de deur uit voor frietjes: frituur Brooklyn in de Weggevoerdenstraat levert sinds kort ook frietjes aan huis.

“Het idee past bij het Amerikaanse thema van onze frituur. In de Verenigde Staten wordt zowat alles aan huis geleverd”, vertellen uitbaters Jeroen Bruylandt en Charlien Quintijn. “Daar gebeurt dat meestal met een brommertje. Wij brengen frietjes rond met een elektrische fiets, wat toch ecologischer is. De frietjes worden vervoerd in speciale zakken zodat ze lekker warm blijven.”

Voorlopig kunnen enkel inwoners van Ninove zelf (en dus niet uit de deelgemeenten) frietjes aan huis geleverd krijgen. “Maar we zijn van plan om het gebied zo snel mogelijk uit te breiden.” De frietjes kunnen besteld worden via brooklynninove.one2three.be. “We leveren elke dag vanaf 17 uur, behalve op dinsdag en vrijdag. Wie zelf frietjes komt afhalen, kan trouwens ook online bestellen en zo een lange wachttijd vermijden.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.