Fleur en Andy nieuwe uitbaters van café Revue

Fleur en Andy bereiden zich voor op de opening van het café.
Foto Claudia Van den Houte Fleur en Andy bereiden zich voor op de opening van het café.
Fleur Wets en Andy Van Den Berghe zijn de nieuwe uitbaters van café Revue op de Graanmarkt. Vanaf vandaag is het café opnieuw open.

Fleur heeft al heel wat ervaring in de horeca: "Mijn vader heeft altijd een café gehad. Nu baat hij 't Café uit, ook op de Graanmarkt, en vroeger hield hij café Roxy op de Geraardsbergsestraat open. Ik heb altijd meegeholpen bij mijn vader. Een café uitbaten zit in de familie, want ook mijn grootouders - net als de grootouders van Andy - waren café-uitbaters. Dit is wel de eerste keer dat Andy en ik zelf een café hebben", aldus Fleur.


"Aan het café zelf gaan we niet veel veranderen, misschien gewoon wat meer decoratie aanbrengen om het nog aangenamer te maken. We gaan wel het assortiment uitbreiden en meer de nadruk leggen op speciale bieren zoals trappisten, abdijbieren, Karmeliet, Kwaremont, Gouden Carolus en nog veel meer. Ook willen we de zaal achter het café meer benutten voor allerlei feesten en koffietafels. Op zondag zal het café voortaan al om 9 uur open zijn", klinkt het. (CVHN)