Dries uit 'The Voice' aan de slag bij Ark van Pollare

Dries De Vleminck van The Voice aan de slag bij de Ark van Pollare.
Vzw De Ark van Pollare Dries De Vleminck van The Voice aan de slag bij de Ark van Pollare.
Dries De Vleminck uit Denderleeuw, die tweede werd tijdens de jongste editie van The Voice van Vlaanderen, is de nieuwe vaste werkkracht van de vzw De Ark van Pollare, het asiel voor weidedieren en zorgboerderij.

De Ark van Pollare was op zoek naar een dierenverzorger nadat de samenwerking met de vorige was gestopt. Dries zal die taak nu op zich nemen. Voordien was hij opvoeder bij vzw Zonnestraal in Lennik, een centrum voor mensen met een beperking, maar daar was hij al enige tijd geleden gestopt. "Met Dries hebben we een dierenverzorger maar, gezien zijn ervaring in de zorgsector, ook een ideale begeleider voor alle trajecten met mensen die hier lopen", klinkt het bij de Ark. "We zijn blij dat hij aan boord komt van onze Ark voor we verhuizen naar Lennik. Zo kan hij deze overgang bewust meemaken en ook zijn licht laten schijnen op de nieuwe locatie, zodat hij daar ook zijn ideeën en inbreng kwijt kan." Dries zal op 6 oktober trouwens samen met zijn band 'Houston's Problem' - waartoe ook zijn medekandidaat in The Voice Dieter Guldemont behoort - op het podium staan tijdens 'Festivark' ten voordele van De Ark van Pollare in De Kuip in Ninove. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.