Drankleveranciers gezocht voor De Kuip en De Linde

Jeugdcentrum De Kuip in Ninove.
Claudia Van den Houte Jeugdcentrum De Kuip in Ninove.
De stad Ninove is op zoek naar drankleveranciers voor jeugdcentrum De Kuip en trefcentrum De Linde.

Ze doet een oproep voor twee concessies voor het exclusief leveren van drank in jeugdcentrum De Kuip langs de Parklaan in Ninove en in trefcentrum De Linde in de Gemeentehuisstraat in Meerbeke. De stad heeft  lastenboeken opgemaakt om nieuwe concessiehouder(s) te kunnen aanstellen. Je kan de lastenboeken opvragen bij Kelly De Brabanter, stafmedewerker financiën, via 054/31.32.52 of kelly.debrabanter@ninove.be.

Offertes kunnen ten laatste op 30 november worden ingediend door ze te verzenden naar het College van burgemeester en schepenen, Dienst financiën – t.a.v. Kelly De Brabanter, Centrumlaan 1009400 Ninove. Je kan ze ook binnenbrengen op voorgaand adres. Meer info via ontvangerij@ninove.be of 054/31.32.52.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.