Demonstratiewoning met info over gezond wonen

De demonstratiewoning rond gezond wonen in de Pollarestraat in Ninove.
Claudia Van den Houte De demonstratiewoning rond gezond wonen in de Pollarestraat in Ninove.
Ninove Welzijn cvba opent in juni een demonstratiewoning rond gezond wonen in samenwerking met Logo Dender vzw en stad Ninove.

In de demonstratiewoning in de Pollarestraat 113 krijgen bezoekers laagdrempelige informatie over gezond wonen. Doorheen de woning vind je onder andere tips om schimmels te voorkomen, de luchtkwaliteit in je woning te verbeteren en ontdek je de gevaren van slecht werkende verwarmingstoestellen.

Geïnteresseerden kunnen gratis een geleid bezoek aan de woning brengen van ongeveer anderhalf uur. Daarnaast kan je er ook de gratis workshop ‘Proper thuis’ volgen. De focus van de workshop ligt op het gebruik van schoonmaakproducten en pesticiden in het huishouden.

De geleide bezoeken vinden plaats op 5 juni om 10 uur, op 13 juni om 14 uur en op 17 juni om 14 uur. Vrij bezoek is mogelijk op 8 juni van 10 tot 12 uur en op 22 juni van 14 tot 16 uur. De workshop ‘Proper thuis’ vindt plaats op 20 juni om 10 uur en op 24 juni om 14 uur.

De demonstratiewoning rond gezond wonen in de Pollarestraat in Ninove.
Claudia Van den Houte De demonstratiewoning rond gezond wonen in de Pollarestraat in Ninove.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.