Bewoners woonzorgcentrum Castelmolen genieten van kerstconcert met Michael Lanzo

De bewoners konden zich aan een dansje wagen tijdens het kerstconcert in woonzorgcentrum Castelmolen in Meerbeke.
rv De bewoners konden zich aan een dansje wagen tijdens het kerstconcert in woonzorgcentrum Castelmolen in Meerbeke.
De bewoners van woonzorgcentrum Domein Castelmolen in Meerbeke hebben drie uur lang kunnen genieten van een kerstconcert in het rusthuis.

Tijdens het eerste deel van het concert zorgde zanger Koen De Smet voor de sfeer. Hij werd op de keyboards begeleid door Werner Meert. In het tweede deel van de show stond Michael Lanzo, de winnaar van Belgiums Got Talent in 2013, op het podium. De bewoners konden zich tijdens de optredens aan een dansje wagen, onder begeleiding van de personeelsleden van het ergo- en animatieteam. Zij hadden voor de gelegenheid hun kerstoutfit aangetrokken. Iedere bewoner en zijn of haar familie kreeg tijdens de pauze ook een glaasje porto en een stuk cake aangeboden. De bewoners genoten met volle teugen van de kerstnamiddag.

Artiesten Michael Lanzo en Koen De Smet met het rusthuispersoneel tijdens het kerstconcert in woonzorgcentrum Castelmolen in Meerbeke.
rv Artiesten Michael Lanzo en Koen De Smet met het rusthuispersoneel tijdens het kerstconcert in woonzorgcentrum Castelmolen in Meerbeke.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.