Bestuurder verliest controle over stuur en ramt terras van café ‘De Leste Zonde’

Het café vertoonde aanzienlijke schade na de aanrijding.
RV Het café vertoonde aanzienlijke schade na de aanrijding.
Een bestuurder verloor woensdagnamiddag in de Burchtstraat in Ninove de controle over zijn stuur en ramde hierbij een deel van het terras van café ‘De Leste Zonde’. De schade aan het café was aanzienlijk, maar gelukkig was de zaak gesloten en vielen er geen gewonden. Het is niet de eerste keer dat het café schade lijdt door een aanrijding. 

Het ongeval gebeurde rond 15.45 uur. De bestuurder week met zijn voertuig plots uit en botste tegen een bloembak. De bak vernielde de afsluiting van het café en veroorzaakte ook schade aan de wagen. Het is nog maar een paar maanden geleden dat een andere bestuurder ook al tegen het terras van het café reed. 

Toen vlogen er stukken van het café door het raam. Omdat de politie van Ninove woensdag volop bezig was met de verhuis van haar kantoor, kwam de zone Geraardsbergen/Lierde de nodige vaststellingen doen bij het ongeval. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.