Bestuurder met 1,65 promille betrapt op Aardeweg

Mozkito
De politie van Ninove voerde woensdag een snelheidscontrole uit met onderschepping over het hele grondgebied. In totaal werden 2.556 voertuigen onderworpen aan een snelheidscontrole. Daarvan waren er 237 voertuigen die te snel reden. Eén bestuurder die langs de kant werd gezet, blies ook nog eens positief met 1,65 promille.

De politie controleerde woensdag 2.556 wagens op snelheid. Bij een controle op de Aardeweg in Outer werd een bestuurder langs de kant gezet die ook onder invloed was van alcohol. Hij blies 1,65 promille en zijn rijbewijs werd meteen voor vijftien dagen ingetrokken. Ook op de Halsesteenweg in Neigem werd een bestuurder betrapt die onder invloed was. Hij kreeg een intrekking van zes uur en blies 1 promille. 

Nog op de Halsesteenweg in Neigem werden drie opgedreven bromfietsen aan de kant gezet, één van categorie B en twee van categorie A. Ze haalden snelheden van 73 kilometer per, 48 kilometer per uur en 40 kilometer per uur. De politie kon ook op de Aalstersesteenweg een opgedreven bromfiets klasse B aan de kant zetten. Hij haalde een snelheid van 65 kilometer per uur terwijl de toegelaten snelheid 45 per uur is. De bestuurder had ook geen geldig rijbewijs. 

Tot slot werden ook nog vijf bestuurders betrapt met het gebruik van de gsm achter het stuur. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.