Be Flat brengt unieke gevelacrobatie tijdens ‘De Donderdagen’

Be Flat bouwt een parcours op en rondom de Graanmarkt waarin het duo de straat en de gebouwen als decor voor hun straffe stoten gebruikt.
rv Be Flat bouwt een parcours op en rondom de Graanmarkt waarin het duo de straat en de gebouwen als decor voor hun straffe stoten gebruikt.
Circus- en straattheaterfestival De Donderdagen haalt deze week, op 1 augustus, één van de straatfestivalsensaties van dit jaar naar Ninove. 

Be Flat bouwt een parcours op en rondom de Graanmarkt waarin het duo de straat en de gebouwen als decor voor hun straffe stoten gebruikt. ‘Follow me’ speelt twee keer, om 16 uur en om 19 uur. Wie actief wil meedoen aan de voorstelling, kan een gratis ticket afhalen in de bibliotheek. Er zijn maximum 100 toeschouwers per voorstelling toegelaten. De minimumleeftijd is 6 jaar. Wie geen ticket heeft: geen paniek. Iedereen kan de voorstelling ook zien zonder er actief aan deel te nemen. Afspraak in dat geval om 16 uur of 19 uur op de Graanmarkt. Aansluitend brengt Cie Balancetoi nog een mooie circusshow om 20 uur op de Graanmarkt.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.