Balbus brengt mini-event naar Ninoofse deelgemeenten

De studenten van de Academie voor Beeldende en Audiovisuele Kunsten, waaronder Anouk Verheylewegen en Jarno Van Kerkhove, staken de bibbus of balbus vorig jaar in een nieuw jasje.
Claudia Van den Houte De studenten van de Academie voor Beeldende en Audiovisuele Kunsten, waaronder Anouk Verheylewegen en Jarno Van Kerkhove, staken de bibbus of balbus vorig jaar in een nieuw jasje.
De balbus toert vanaf vrijdag opnieuw door verschillende Ninoofse deelgemeenten. 

De bibbus brengt onder de noemer ‘balbus’ ook dit jaar telkens een mini-event in enkele dorpen. Er is telkens een dorpswandeling en wat cultureel vertier. Enkele stadsdiensten zijn aanwezig met een informatiestand en je kan er je fiets laten labelen. De tekenacademie verzorgt een creatieve workshop. Maar de balbus is vooral een mooie gelegenheid om met ‘het dorp’ samen te komen en gezellig bij te kletsen.

De balbus komt op vrijdag 17 mei vanaf 16 uur naar de ‘dries’ (Brusselseheerweg) in Neigem, voor het kasteel. Daarna is de bus telkens op vrijdag vanaf 18 uur te gast in achtereenvolgens Nederhasselt aan Mun’Ha (parking aan ‘Hof ter Beke’, 24 mei), in Meerbeke (Gemeentehuisstraat, 31 mei), in Lieferinge (dorpsplein, 7 juni), in Denderwindeke (speelplaats gemeenteschool, Edingsesteenweg, 21 juni) en ten slotte op 28 juni in Aspelare (buurthuis ‘Hofstad’).

In de vijf andere deelgemeenten vindt er deze zomer een editie van De Donderdagen of een openluchtfilm plaats. Ook dan is de balbus van de partij.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.