Amazonen geven zich bloot voor Ark van Pollare

De foto's in de naaktkalender, gemaakt door Lunagraph Photography, zijn speels, suggestief of ondeugend.
Lunagraph Photography / repro Claudia Van den Houte De foto's in de naaktkalender, gemaakt door Lunagraph Photography, zijn speels, suggestief of ondeugend.
LRV Recreatieclub Eyota heeft een bijzonder initiatief op poten gezet om 'de Ark van Pollare', een dierenasiel voor weidedieren en zorgboerderij, te steunen. De leden van de club, paardenliefhebbers die regelmatig dagtochten organiseren, brachten een naaktkalender uit met foto's van henzelf met een paard.

Bij de Ark is men zeer tevreden met het initiatief. "Het is super, heel gedurfd. Elk initiatief dat ten voordele van de Ark wordt georganiseerd is leuk, maar dit is toch wel één van de meest originele ideeën", zegt Hans Lenvain van de Ark. "De foto's zijn niet plat of vulgair, maar speels, suggestief of ondeugend. Heel mooi gedaan. Het zijn geen professionele fotomodellen, maar gewone mensen, jong en oud, die van dieren houden."

Hans Lenvain van de Ark is heel tevreden met het resultaat.
Claudia Van den Houte Hans Lenvain van de Ark is heel tevreden met het resultaat.

Per post

Je kan de kalender kopen aan 10 euro per stuk bij de leden van Eyota, in de Ark van Pollare vzw, in Café Gonzo of gewoon door overschrijving op via BE71 3631 3202 9669 en dan wordt hij per post verzonden. (Stort dan wel 12,22 euro, dat is de prijs inclusief de verzending.)


Geef als mededeling 'kalender 2018' en de kalender wordt verzonden naar het adres van de rekeninghouder. Indien de kalender naar een ander adres dient te worden verzonden, zet je het juiste adres in je mededeling.


(CVHN)