Aldi in Meerbeke krijgt opfrissing om winkelen nog comfortabeler te maken

De Aldi-winkel kreeg een opfrissing.
rv De Aldi-winkel kreeg een opfrissing.
De winkel van Aldi langs de Halsesteenweg in Meerbeke heeft een opfrissing gekregen.

De Aldi-vestiging heeft voortaan een nieuwe wandbekleding en kleurrijke fotopanelen. De indeling van de winkel, met een winkeloppervlakte van 1.300 vierkante meter, werd ook lichtjes aangepast. “Zo vinden klanten nog beter hun weg naar hun favoriete producten en wordt het winkelen comfortabeler”, aldus Dieter Snoeck van Aldi. De winkel in Meerbeke opende pas in 2017, maar onderging eerder al een aantal veranderingen. De zaak kreeg een uitgebreide broodafdeling, een versmarkt met groenten en fruit, een nieuwe winkelindeling, nieuw meubilair en heldere ledverlichting.

De opfrissing maakt deel uit van een grotere restyling binnen Aldi, waarbij alle 450 Belgische Aldi-winkels naar het nieuwe winkelconcept worden omgevormd. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.