103 kilometer per uur in zone 50: politie trekt rijbewijs van bestuurder onmiddellijk in

Didier Verbaere
Op de Aardeweg in Ninove heeft de politie bij een snelheidscontrole een rijbewijs meteen voor vijftien dagen ingetrokken. De bestuurder reed met een snelheid van 103 kilometer per uur waar 50 kilometer per uur is toegelaten. De politie onderschepte de bestuurder en zette zijn voertuig aan de kant. 

Nog op de Aardeweg zag een bestuurder onder invloed van drugs zijn rijbewijs voor vijftien dagen ingetrokken worden. Ook hij reed te snel en werd onderschept, daarna werd duidelijk dat hij onder invloed was. 

In totaal werden 1.746 voertuigen gecontroleerd tijdens de snelheidscontroles op vier locaties. Hiervan waren 371 bestuurders in overtreding. Er werden ook nog enkele andere overtredingen vastgesteld. Twee bestuurders maakten gebruik van het gsm-toestel. Een bestuurder was niet in orde met de inschrijving van zijn voertuig. Tot slot werden ook nog drie bestuurders betrapt op het niet dragen van de veiligheidsgordel. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.