10 bestuurders negeren verbodsbord in Abdijstraat na wijziging verkeersrichting

De politie kon 195 overtredingen vaststellen bij de controle.
Koen Baten De politie kon 195 overtredingen vaststellen bij de controle.

De politie van Ninove heeft bij een verkeerscontrole over het hele grondgebied 44 voertuigen gecontroleerd. In totaal werden er 39 overtredingen vastgesteld. Er werd ook gecontroleerd op de gewijzigde verkeerssituatie in de Abdijstraat waar sinds kort eenrichtingsverkeer is. In totaal werden tien personen betrapt die het verbodsbord negeerden. Verder waren er ook zeven bestuurders die hun gordel niet droegen. De politie betrapte ook maar liefst 18 bestuurders di hun gsm gebruikten achter het stuur. De politie kon ook nog twee voertuigen onderscheppen die niet ingeschreven waren. Een voertuig had ook geen keuringsbewijs. Tot slot kon de politie nog een voertuig betrappen dat overladen was. Hij kreeg een minnelijke schikking van 400 euro. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rik Van Rossen

  Vlaanderen kende ooit een 'Keizer-Koster'. Ninove heeft een Schoolmeester-Shepen; gelukkig niet lang meer !

 • Bob(Robert) Bruyland

  Ik kom niet meer nr ninof of ik moet de weg kwijt zijn.Hoeveel heeft Wouter ons al gekost? Fietspaden verven die er geen zijn, wildgroei verkeersborden, files creëren, parking jacht, bij de volgende gemeentewissel moet dat terug allemaal weg, hopelijk word onze Wouter niet opgevolgd door een andere kwispel met waanzinnige ideeën.

 • Rene Dannau

  dit is een van de steden waar het prettig gestoord wonen is.

 • Christoph Ricour

  Als je van nacht in de outerstraat passeert kunde mij ook nog op schrijven...ik heb oefening brandweer...als ik terug kom heb ik geen reglementaire parking meer...welkom in ninove