'Festivark' volgende editie wellicht op andere locatie

Enkele bezoekers genieten van de optredens tijdens 'Festivark'.
Claudia Van den Houte Enkele bezoekers genieten van de optredens tijdens 'Festivark'.
'Festivark', het festival ten voordele van vzw De Ark van Pollare', heeft zaterdagavond wellicht voor de laatste keer plaatsgevonden in De Kuip.

De organisatoren van 'Festivark', het jaarlijkse festival ten voordele van het dierenasiel voor weidedieren De Ark van Pollare, zullen volgend jaar wellicht uitkijken naar een andere locatie. "Er waren tal van problemen in De Kuip, met het materiaal, de toiletten, de koelinstallatie van de tap, de lichtbrug die eerst niet omhoog ging en nog meer", vertelt Hans Lenvain van De Ark. "Op die manier is het zelfs niet leuk meer om er iets te organiseren." Indien het festival volgend jaar op een andere locatie plaatsvindt, is dat wellicht buiten Ninove, want De Ark van Pollare verhuist begin volgend jaar naar Lennik. "Misschien moeten we dan voor Festivark ook richting Lennik gaan, al is dat nog toekomstmuziek. Als De Kuip wordt aangepakt - zoals gepland zou zijn -, is het ook niet uitgesloten dat we daar blijven met Festivark."

Op Festivark klonk opnieuw snoeiharde metalmuziek. "Er was iets minder volk dan de voorbije jaren - zo'n 250 i.p.v. 400 mensen. Hoe dat komt, weten we niet. We hebben het imago van een metalfestival, maar er was onder meer ook reggae en rock te horen. Wij hebben ons alvast goed geamuseerd en iedereen die aanwezig was ook."

Enkele bezoekers genieten van de optredens tijdens 'Festivark'.
Claudia Van den Houte Enkele bezoekers genieten van de optredens tijdens 'Festivark'.
Eleven-O-Seven op het podium tijdens Festivark.
Claudia Van den Houte Eleven-O-Seven op het podium tijdens Festivark.
Eleven-O-Seven op het podium tijdens Festivark.
Claudia Van den Houte Eleven-O-Seven op het podium tijdens Festivark.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.