'Festivark' in jeugdcentrum De Kuip ten voordele van Ark van Pollare

De Ark van Pollare organiseert Festivark samen met Jeroen Wiggeleer en café Gonzo.
Foto Claudia Van den Houte De Ark van Pollare organiseert Festivark samen met Jeroen Wiggeleer en café Gonzo.
'Festivark' vindt op zaterdag 1 oktober plaats in jeugdcentrum De Kuip in de Parklaan in Ninove. De opbrengst van het evenement gaat naar de vzw De Ark van Pollare, die weidedieren opvangt.

"Net zoals vorig jaar kozen we er opnieuw voor om geen eetfestijn te organiseren, maar wel een festival om geld in te zamelen voor onze werking", vertelt Hans Lenvain van De Ark.


"De opbrengst hiervan is heel belangrijk voor ons. We werken voor het evenement samen met café Gonzo en dit jaar voor het eerst ook met Jeroen Events." "Er is voor elk wat wils op Festivark", gaat Jeroen Wiggeleer alias dj Franzke verder. "Zo is er niet alleen rockmuziek, maar ook bijvoorbeeld blues en folk. Verschillende genres komen aan bod." Onder meer Katastroof staat op het podium, net als Fleddy Melculy - bekend van Graspop - en Jamie Clarcke - ex-muzikant van The Pogues. Festivark start om 13 uur.


Tickets kosten 10 euro in voorverkoop en 12,5 euro aan de kassa. Er zijn ook viptickets tegen 30 euro. Vanaf 23.30 uur is er een gratis afterparty. Meer info via www.festivark.be. (CVHN)